Tuinkachel

Robuuste tuinkachel Sanga Black

Steeds meer mensen willen langer buiten blijven, ook wanneer het ’s avonds net iets frisser wordt. Om toch lekker warm buiten te kunnen vertoeven is een tuinkachel van Tuinkachelgigant een ideale optie. Tuinkachelgigant beschikt dan ook over een groot assortiment met een ruime keuze aan allerlei verschillende tuinkachels. Bijvoorbeeld de robuuste Sanga Black tuinkachel.

 

Robuuste uitstraling

De Sanga Black tuinkachel is gemaakt van zeer dik staal en is bovendien voorzien van een goede coating die lang blijft zitten en zeer goed bestand is tegen hitte, tot maar liefst 600 graden. De Sanga Black is zowel 37 centimeter breed als diep en maar liefst 122 centimeter hoog. Dit geeft de tuinkachel een zeer robuuste uitstraling die binnen iedere tuin en stijl past. Ook is de Sanga Black erg licht in gewicht en weegt slechts 17 kilo. De tuinkachel is hierdoor erg mobiel zodat je de kachel op de meest ideale plek kunt zetten om je gezelschap van warmte te voorzien.

 

Houtopslag

De Sanga Black beschikt bovendien over een ruime opslag plaats voor het hout. Dit maakt dat je deze opslagplaats één keer hoeft te vullen en daarna de hele avond bent voorzien van hout. Hierdoor kun je gezellig bij het gezelschap blijven en hoef je niet steeds een nieuwe lading hout te gaan halen. Hierdoor staat niets een gezellige avond in de weg.

 

Langwerpig design

Door het langwerpige design wordt er altijd gezorgd voor een zo optimaal mogelijke toevoer van zuurstof. Dit zorgt ervoor dat het hout snel vlam vat en daarnaast lang blijft branden. Daarnaast geeft deze vorm van design veel warmte af waardoor je grote gezelschappen van warmte kan voorzien. Mede door de ruimte houtopslag is de Sanga Black een ideale toevoeging aan je tuin en zit je tot in de late uurtjes warm buiten.